DE IDEALE BOUWPARTNER VOOR AL JOUW BOUWPLANNEN VAN A TOT Z.

ALGEMENE BOUWWERKEN

VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST


Vandemaele BVBA verzorgt allerhande algemene bouwwerken in Wakken aan woningen, winkels, kantoren en horecazaken. Zowel voor nieuwbouw als voor het afbreken, vernieuwen, aanpassen of uitbreiden van een bestaande constructie. Ook voor het afwerken van daken of gevels kan u bij Vandemaele BVBA terecht.


KWALITEITSVOLLE BOUWWERKEN

De zaakvoerder ziet persoonlijk toe op alle werfactiviteiten en staat zo garant voor topkwaliteit. Zijn jaren ervaring maken het verschil. Hij heeft een duidelijk plan en heeft snel de gepaste oplossing voor elke uitdaging.


Vandemaele BVBA is de betrouwbare aannemer die verschillende algemene bouwwerken volgens de regels van de kunst afwerkt. Altijd op tijd, altijd volgens budget. Dankzij zijn vakmanschap bent u zeker van een degelijk en duurzaam resultaat voor uw project.


UW BOUWPROJECT OP TIJD KLAAR

Aannemer Vandemaele BVBA uit Wakken (tussen Gent en Kortijk) werkt uw algemene bouwwerken af met respect voor detail. De werken verlopen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ook de afwerking gebeurt met dezelfde liefde voor het vak.


STIPTE AANNEMER

Als u bouwt of verbouwt met Vandemaele BVBA zijn er geen wachttijden en geen conflicten met andere aannemers. U hangt niet af van anderen en er is maar één deskundig aanspreekpunt. Vandemaele BVBA volgt uw algemene bouwwerken op van a tot z.


MEER WETEN OVER ALGEMENE BOUWWERKEN

Vandemaele BVBA combineert kwaliteit en ervaring met snelheid voor alle algemene bouwwerken. Neem dus vandaag nog contact op als u gaat bouwen of verbouwen. En vraag om gratis advies en een offerte op maat.