DE IDEALE BOUWPARTNER VOOR AL JOUW BOUWPLANNEN VAN A TOT Z.

DE EXPERT VOOR AL UW TIMMER- EN SCHRIJNWERKEN


Voor allerhande timmer- en schrijnwerken in Wakken kan u terecht bij Vandemaele BVBA. Zowel het vernieuwen als herstellen van ramen, deuren, kasten en vloeren weet deze schrijnwerker een oplossing op maat te timmeren. Ook voor een degelijk dak boven uw hoofd bent u bij Vandemaele BVBA aan het juiste adres.


GESPECIALISEERDE HOUTSPECIALIST

Ontelbaar veel onderdelen van uw huis zijn in hout gemaakt. Daarom kan u altijd een gedreven vakman gebruiken. Vandemaele BVBA uit Wakken (tussen Gent en Kortrijk) is de specialist die u nodig heeft voor betaalbare timmer- en schrijnwerken, binnen en buiten. Met kennis van zaken én gevoel voor de persoonlijke stijl van uw huis.


ALLE TIMMER- EN SCHRIJNWERKEN

Ook voor kleinere klussen in huis kan u rekenen op deze specialist. U kan uw houtwerk aan deze schrijnwerker toevertrouwen, zoals kasten op maat en het inrichten van kamers en zolders.


Het maakt niet uit om welke soort schrijnwerk het gaat, er worden alleen materialen van hoge kwaliteit gebruikt. Daarom geniet Vandemaele BVBA een uitstekende reputatie in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.


LAAT VAN U HOREN

Geen twee klussen zijn hetzelfde. Daarom heeft u een flexibele vakman nodig die uw timmer- en schrijnwerken op maat kan leveren. De gespecialiseerde ploeg van Vandemaele BVBA werkt snel en precies, onder toezicht van de zaakvoerder op de werf.


Aarzel dus niet om contact op te nemen met Vandemaele BVBA. En vraag om gratis advies en een offerte op maat.